Invitation til åbent hus

Kære alle, der kunne være interesserede i at bo på Elmegården

Vi har nu fastlagt to datoer for åbent hus hvor vi viser Elmegården frem. Det er først og fremmest for at give jer, der overvejer om I kunne have lyst til at bo på Elmegården, en mulighed for at se stedet, mærke stemningen og få et indtryk af os, der allerede bor her. Det er altså IKKE for at holde samtaler og det er ikke en anledning til at VI skal se JER an. Det her er for at I kan finde ud af om i vil gå videre med drømmen om at bo i vegansk bofællesskab på Elmegården. (Der er i øvrigt tilføjet lidt om priser under menuen Bo på Elmegården.) Det er heller ikke ment som åbent hus for alle og enhver – vi skal nok holde rigeligt med fællesspisninger og andre veganske arrangementer i den kommende tid, hvor det bliver muligt for alle at se gården 🙂

Datoer for åbent hus

19. juli 2015 kl 14-16

16. august 2015 14-16

Vi vil fortælle lidt om stedet og i vil få mulighed for at se grunden og boligerne. Bemærk at boligerne endnu ikke er helt istandsat, men I kan høre lidt om, hvilke planer vi har for renovering.

Vi byder også på en lille forfriskning 🙂

Vi vil selvfølgelig helst holde besøgene samlet, men hvis du/I ikke har mulighed for at komme nogle af de angivne datoer, så ring til os, så finder vi ud af noget.

 

Tilmelding

Vi vil gerne have en idé om hvor mange, der kommer og derfor beder vi dig sende en mail til skrivtilnina@gmail.com. Hvis du misser tilmeldingen eller du først ser dette indlæg lige før der er åbent hus, så ring og giv besked til Nina på 26275070.

 

Samtaler

I sensommeren, efter vi har holdt 2 gange åbent hus, vil vi på begynde samtaler med jer, der stadig er interesserede. Det er først til samtalerne, at vi vil begynde at se på gensidig kemi og lede efter familier, som vil falde naturligt ind i bofællesskabet. Det er helt klart vores første prioritet at finde familier, der ‘matcher’ os. Er du skrevet op til nyhedsbrevet får du besked ad den vej. Indflytning i bolig 2 og 4 vil tidligst kunne finde sted i efteråret 2015.

Vi glæder os til at byde jer velkomne på Elmegården og håber at I falder pladask for stedet som vi gjorde 🙂

Kh Anja, AvaNaja, Jacob, Mathias, Neel, Nina og Røskva

I får lige en solnedgang fra gårdspladsen med. Vi har så mange af dem…Solnedgang elmegården

 

 

2 meninger om “Invitation til åbent hus

 1. Hej.
  Jeg læser jeres opslag som en opfordring til småbørnsfamilier, ikke singler, og måske slet ikke singler i bedsteforældre-alderen , plus 50, er det rigtigt.?
  Det er den alder jeg har.
  Til gengæld har jeg levet økologisk livsstil i 30 år, med focus på økodyrkning, øko-tøjdesign, hudpleje, rengøring mv.
  Desuden er jeg alt. behandler, sangskriver mm.
  Jeg vil ikke bruge energi på et besøg , med mindre jeg vil have en chance.
  Så det er mit spørgsmål 😉
  Venlig hilsen fra en voksen kvinde, mor og mormor.
  Susanne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.