Byggerod og nye beboere samt en ledig lejlighed…

Snevejr…og årets første sne <3

Renovering

I starten af september gik Egen Vinding & Datter endelig i gang med renoveringen. Som det går med sådanne projekter, har det grebet om sig og vi står lige nu i et temmelig omfattende byggerod. Men grunden til at vi nu skriver ud er sådan set, at vi endelig kan begynde at se lyset forude og det ser ud til at den første lejlighed er klar om et par uger.

Vi nåede at nyde det meste af sommeren med smukt vejr og i en lykkerus over at flytte vore liv på Elmegården – og med masser af hyggelige aktiviteter på grunden og ikke mindst på vores elskede gårdsplads.

Vores elskede gårdsplads så i lang tid således ud:

GårdspladsMen nu har vi fået genoprettet den og det er en kæmpe lettelse!

Lejlighed 3 har længe set cirka sådan her ud:

køkkenMen nu er de 40 cm isolering, rottesikring samt radonsikring på plads, og gulvlægningen starter om få dage…

Vores fine mellemgang mellem bygningerne er stadig mest bare en voldgrav:

mellemkødet

Der foregår både renovering af kloak (som bedre kan rumme at her skal bo 4 veganske familier…), nedgravning af regnvandstank:

regnvandstank

…gigantisk jordvarmeanlæg samt kabler til elbiler. Nu begynder håndværkerne dog så småt at lægge gulvisolering, lave radonsikring osv. i husene så hvis alt går efter planen er vi så heldige at vi (de to første familier) snart kan begynde at flytte ind i vores fantastiske forever homes!

Nye beboere

Vi har jo både holdt åbent hus og haft en masse mennesker på besøg til samtaler. Det er indtil videre mundet ud i at vi har fundet en rigtig sød familie til 2’eren, som vi alle var enige om passer godt ind på Elmegården.

Det har været en interessant process at skulle finde nye beboere. Vi er blevet klogere på hvem vi leder efter og det er interessant at se hvordan projekt Elmegården for rigtig mange er en stor drøm. Men at der alligevel lige er rigtig mange brikker, der helst skal ligge helt rigtigt, før springet tages 🙂 Det har uundgåelig også betydet at vi har måttet takke nej til nogle familier, hvilket har været mindre sjovt.

En anden ny beboer har vi fundet helt uden samtaler og åbent hus. Vi kender end ikke kønnet, men vedkommende melder sin ankomst i starten af april, hvor Nina og Mathias skal have barn nummer 2 🙂

Ledig bolig

Elmegårdens hyggeligste lejlighed (bolig 4) er stadig ledig og vi påbegynder en ny omgang åbent hus/samtaler i nær fremtid. Her kan du høre mere om renovering, omkostningerne og vores plan for etablering af en ordentlig, udvendig adgangstrappe til lejlighed 4 i den nordlige ende af bygningen.

Kærligste hilsner fra Elmegården

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.